Met Sim Only ben je vaak goedkoper uit

Dit zijn 4 tips om een goedkoop telefoonabonnement te vinden voor je zoon of dochter!

Wanneer de kinderen wat ouder worden, kom je er als ouder niet meer om heen om ze geen mobiel te geven. Maar zoals jullie wellicht wel weten zijn telefoonabonnementen niet goedkoop. Als ouder wil je natuurlijk het beste voor je kind, maar je hoeft natuurlijk niet de hoofdprijs te betalen.

Er zijn gelukkig genoeg betaalbare abonnementen beschikbaar die perfect passen bij de behoeften van je zoon of dochter. In dit artikel delen we vier handige tips om een goedkoop telefoonabonnement te vinden.

Kies voor het goedkope Sim Only abonnement

Wanneer je je aan het oriënteren bent voor een abonnement dan kan het voordelig zijn om een Sim Only abonnement te overwegen. Een Sim Only abonnement is namelijk een stuk voordeliger dan een abonnement waarbij je ook een nieuwe telefoon krijgt.

Bij een Sim Only abonnement betaal je alleen voor de belminuten, sms’jes en data. Je hebt dus niet de kosten van het toestel erbij. Hierdoor ben je vaak een stuk goedkoper uit. Er zijn verschillende providers die goedkope Sim Only abonnementen aanbieden. Door te kiezen voor het goedkoopste Sim Only abonnement, kun je flink besparen op de maandelijkse kosten.

Kijk naar het verbruik van je zoon of dochter

Voordat je een telefoonabonnement afsluit voor je zoon of dochter, is het belangrijk om te kijken naar hun verbruik en te overwegen hoeveel jullie willen dat ze mogen verbruiken. Hoeveel belminuten, sms’jes en data mogen ze gemiddeld per maand gebruiken?

Door hiernaar te kijken, kun je een abonnement kiezen dat perfect hierbij aansluit. Zo voorkom je dat je betaalt voor belminuten of data die nooit gebruikt worden.

Vergelijk verschillende providers

In Nederland hebben we heel veel providers die allemaal eigen tarieven en voorwaarden aanbieden. Door de verschillende providers zoals Youfone met elkaar vergelijken, kun je eenvoudig het goedkoopste abonnement vinden dat past bij de wensen van je zoon of dochter.

Let hierbij niet alleen op de prijs, maar ook op de dekking, klantenservice en eventuele extra’s die worden aangeboden.

Kies voor een maandelijks opzegbaar abonnement

Als je nog niet zeker weet hoeveel belminuten, sms’jes en data je aan je kinderen wilt geven, dan kan het slim zijn om voor een maandelijks opzegbaar abonnement te kiezen. Op deze manier zitten ze niet vast aan een langdurig contract en kunnen ze eenvoudig overstappen naar een ander abonnement als dat nodig is.

Hierdoor hebben jullie als ouders wat meer flexibiliteit en kun je het abonnement aanpassen wanneer de behoeftes veranderen.

 

Gepubliceerd

3 aug 2024
Netkwesties
Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.
Colofon Nieuwsbrief RSS Feed Twitter

Nieuwsbrief ontvangen?

De Netkwesties nieuwsbrief bevat boeiende achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen o.g.v. internet, ict, media en samenleving.

De nieuwsbrief is gratis. We gaan zorgvuldig met je gegevens om, we sturen nooit spam.

Abonneren Preview bekijken?

Netkwesties © 1999/2024. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring

1
0