Digitaal onderwijs voor de toekomst, niet voor Schnitzlers verleden

12 jul 2013 Wederom bewijst Schnitzler dat hij niet kan lezen. Want ik heb toch heel duidelijk aangegeven dat ook de wereld zoals deze zich nu ontwikkelt met een prominente rol voor het digitale zijn eigen voor- en nadelen kent. (Dus Schnitzler lees nog even: voor- EN nadelen). Net zoals de wereld waar we nu in leven en waarin we geleefd hebben eigen voor- en nadelen kent.

De gigantische oogkleppen van Hans Schnitzler

10 jul 2013 Wederom beschreef Hans Schnitzler zich met impliciete en expliciete waardeoordelen (blijkbaar filosofen eigen, Hermsen ook) onze aanpak weer volledig karikaturaal. Anderen zijn ook kritisch, maar behandelen ten minste de inhoud van onze plannen.

Karikatuur van O4NT onderwijs

1 jul 2013 Onze plannen met O4NT worden onterecht ‘iPad-school’ genoemd en inhoudelijk wordt er een karikatuur van gemaakt. Alsof we straks kinderen om half negen een iPad in de handen duwen en om half vier het scherm uit hun handen moeten rukken terwijl ze nog heerlijk zitten te gamen.

Onbekend maakt onbemind

22 apr 2012 Benieuwd of Hans Schnitzler zijn middeleeuwse column tegen de 'vooruitgangswaan' en mij met een PC geschreven heeft.
Met commentaar van 2 experts

Crisis ligt aan angstige, digibete politici

26 nov 2011 Politici moeten inzetten op meer politiek burgerschap ondersteund door ict. Anders zal de bevolking het heft in eigen hand nemen.
Met commentaar van 2 experts
 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.