Engines for the New Power: The Four Network Effects

4 apr 2015 “Everything wants to be connected”, is the famous ‘Renan Law’ of my friend and colleague Sheldon Renan. But, why does everything in the universe want that? *)

Overheid: stop sleepnet afluisteren

7 feb 2014 In juni 2013 kwamen de eerste onthullingen via klokkenluider Edward Snowden over het grootschalig afluisteren door de NSA c.s. naar buiten. De aandacht in de media is voornamelijk gevestigd op de onvoorstelbare omvang en diepgang van de inbreuk op privacy die dat afluisteren bij burgers, bedrijven en overheden in de wereld maakt.

The Digitized Civil Society as a Force

18 nov 2012 “Quo Vadis?”. That is what most recently appointed Cabinet ministers in Europe, China, and the USA will ask themselves during the endless quarrels over money and budgets they have to attend. Where do we go from here?

Steve Jobs scholen als middel, niet als doel

30 apr 2012 Sorry voor de beroepsmatige ruziemakers, morele tobbers, remmers in vaste dienst en de dwangmatige JaMaar roepers, maar ik vind o4nt een prima idee wat zeker het proberen waard is. Laat maar eens zien. Aan de kinderen zal het niet liggen, die willen wel!
Met commentaar van 1 expert

Sociale media brengen nieuw systeem met 'Arabische Lente'

6 feb 2011 De invloed van sociale media op het ontstaan, verloop en bestrijding van revoluties als in Iran, Tunesië en Egypte is groot en miskend door velen, onder wie Malcolm Gladwell. Dit schreef Jaap van Till afgelopen dagen, beginnend op vrijdag 4 februari 2011, de ‘Dag van het Vertrek’ in Egypte.

Alle artikelen in het dossier "Jaap van Till"

2008
2006
2005
 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

Over Netkwesties

Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.