Bijzondere internetactivist in Syrië achter de tralies

19 okt 2014 Door de revolutie verandert een veelbelovende Syrische programmeur met een eigen bedrijf in een hardcore digitale activist. Bassel Safadi Khartabil (33) is bereid zijn leven te geven voor meer vrijheid in Syrië. Hij heeft dingen gedaan - en doet dat nog steeds vanuit de gevangenis – waarvan ik niet eens durf te dromen.

Een democratie krijgt de media die ze verdient

20 apr 2009 Zeker de eerste twee zijn niet bijster nieuw zoals is te zien op de Amerikaanse nieuwsuitzending uit 1981 over de San Francisco Chronicle en Examiner en hun inspanningen hun krant online te zetten. Deze herkauwde vragen hebben vooralsnog weinig concrete en of bevredigende antwoorden opgeleverd.
 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

Over Netkwesties

Netkwesties is een webuitgave over internet, ict, media en samenleving met achtergrondartikelen, beschouwingen, columns en commentaren van een panel van deskundigen.