Leidt datagraaien tot datacrisis, of keert de wal het schip?

Moeten we gewoon accepteren dat privacy nu eenmaal minder belangrijk wordt het Facebook-tijdperk en nu de roep om veiligheid steeds luider klinkt? Of is het data-armageddon nabij met Big Brothers als Poetin, Xi en Trump aan de macht? We moeten niet passief blijven, vindt hoogleraar Jeroen van den Hoven. Bedrijven en burgers moeten opstaan voor databescherming.

Verder lezen op iBestuur.nl, met ook bijdragen van Gerrit-Jan Zwenne (Universiteit Leiden en Brinkhof Advocaten), Daphne van der Kroft (Bits of Freedom) en Diana Janssen (directeur DDMA).

(Zie foto’s rechts: Janssen, Van der Kroft , Van den Hoven, Zwenne,)

Leidt datagraaien tot datacrisis, of keert de wal het schip? Leidt datagraaien tot datacrisis, of keert de wal het schip? Leidt datagraaien tot datacrisis, of keert de wal het schip? Leidt datagraaien tot datacrisis, of keert de wal het schip?

Gepubliceerd

27 dec 2016

Wat is jouw mening?

 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

 
Netkwesties © 1999/2016. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
1
0