Geheime nummers en adressen op straat

Een bedrijf in de Verenigde Staten biedt de mogelijkheid om online bij telefoonnummers ook adressen te zoeken Het blijkt ook te werken voor geheime nummers
De bekende ict-blogger Lauren Weinstein openbaarde het lek, maar ze beschreef louter de site waar het lek zich voordeed: bij een grote commerciële website-exploitant. In een tweede posting openbaarde Lauren de naam van het bedrijf: Acceller Inc. die Digital Landing exploiteert. Je kunt er je telefoonnummer, e-mail adres en/of woonadres opgeven waarna Digital Landing een lijst biedt met aanbieders van diensten als internettoegang en kabeltelevisie. Het betreft naar eigen zeggen leidend bedrijf en snelle groeier in digital lifestyle services. In een antwoord aan Weinstein belooft Acceller om de geheime telefoonnummers uit haar bestanden te halen.

Dossier

Gepubliceerd

27 dec 2007

Netkwesties forum

Netkwesties en de bezoekers stellen je mening op prijs. Deze wordt hier direct gepubliceerd.
corcom security analysing
31 mrt 2008

De gehele telecommunicatie is af te luisteren en is aftapbaar.

Wat is jouw mening?

 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

 
Netkwesties © 1999/2016. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
1
0