SIDN zoekt Professionals

De Stichting Domeinregistratie (SIDN) werkte zich danig in de nesten met de uitgifte van nummers als domeinnaam Dan valt een personeelsadvertentie wel op met als kop SIDN zoekt professionals
De fouten van de SIDN leidde inmiddels tot politieke wensen om de zelfstandigheid van de club op te heffen. SIDN erkent de fout en gaat ruim vierduizend numerieke domeinnamen opnieuw uitgeven. In de personeelsadvertentie onder 'SIDN zoekt Professionals' staat: "De cultuur binnen SIDN is professioneel, informeel en toekomstgericht." Waar gehakt wordt, vallen spaanders. En SIDN is nog zo sportief de fouten te erkennen. Er is bij de SIDN - ondergebracht bij de Kema in Arnhem - plek voor een Manager Customer Service, een Bsuiness Development Manager en een Communicatieadviseur.

Gepubliceerd

24 mrt 2008

Wat is jouw mening?

 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

 
Netkwesties © 1999/2016. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
1
0