Verdeelde kampen over privacy

De Rotterdamse politiechef tegenover de professor de marketeer tegenover de schrijver En ook nog eens een flink verdeeld publiek in de zaal Is er nog wel een compromis te vinden tussen wensen voor privacy aan de ene kant en de roep om meer veiligheid en betere klantcontacten ter andere zijde?
Iets eerder al <A href="http://www.emerce.nl/nieuws.jsp?id=2332733" target=_blank">een verslag</A> op Emerce.nl, en nu een nog wat <A href="http://www.netkwesties.nl/editie155/artikel3.html" target=_blank">uitgebreider verhaal</A> op Netkwesties met deels dezelfde sprekers. 'Uitverkocht huis' voor privacy en dat op de zaterdagavond. Dat was in elk geval bijzonder positief. Ik was weer onder de indruk van de wijze van redeneren van Ybo Buruma (foto).

Gepubliceerd

4 feb 2008

Wat is jouw mening?

 
De aanmelding is succesvol afgerond.

Je ontvangt een e-mailbericht met instructies om je registratie te bevestigen. Zonder de bevestiging wordt je registratie niet verwerkt.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ja, stuur mij de nieuwsbrief. We gaan zorgvuldig met je gegevens om. Je krijgt ook gelijk toegang tot alle plusartikelen.

 
Netkwesties © 1999/2016. Alle rechten voorbehouden. Privacyverklaring
1
0